Unikomerc Uvoz Yt kanal

MS 151 TC-E

MS 151 TC-E

Kataloški broj: 1146 200 0057

Povećaj
Slike

Najlaganija STIHL pila za njegu stabala2. Idealna za svestranu njegu stabala poput uklanjanja mrtvog drveta, njege krošnje ili uklanjanja stabljika i izdanaka. Ručna pumpa za gorivo i STIHL ErgoStart jamče jednostavno pokretanje. Standardno dolazi s lancem pile 1/4" PM3 za fini rez. Novi 2-MIX-Motor za bolje performanse rezanja.

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • MS 151 TC-E 1146 200 0057 3875,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MS 151 TC-E

Specifikacija

Obujam (cm3):23,6
Snaga kW / KS:1,1 / 1,5
Težina kg:2,6
Odnos snage i mase kg / kW:2.4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)96
Razina zvučne snage dB (A) 2)109
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 4,9 / 4,9
STIHL lanac Oilomatic (korak):1/4 "P
CO2969 g/kWh
Duljina vodilice cm30

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MS 151 TC-E

Posebne značajke

 • STIHL 2 MIX-motor.jpg
  STIHL 2-MIX motor s predispiranjem

  STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom   i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

 • Ručna pumpa za gorivo (Purger).jpg
  Ručna pumpa za gorivo (Purger)

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Zatezač bočnog lanca
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

 • Spremnik za zatvaranje bez dodatnih alata.jpg
  Čep za zatvaranje spremnika bez dodatnih alata

  Patentirani zatvarači spremnika pogonskog goriva i ulja za lanac. Punjenje spremnika nikada nije bilo lakše, bez prolijevanja sadržaja i bez potrebe za dodatnim alatima. Brzo i precizno otvaranje i zatvaranje spremnika.

 • sustav za servisiranje filtera zraka.jpg
  Sustav pročišćavanja zraka s olakšanim pristupom

  Zrak je čist: zahvaljujući poklopcu pročistača za čije skidanje nije potreban alat čišćenje pročistača zraka obavlja se jednim pokretom.

 • Zvučno apsorbirajući sustav.jpg
  Antivibracijski sustav

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama. 
  Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • Savitljiva kuka
  Sklopiva alka

  Sklopiva alka za ovjes motorne pile o remen poslužioca znatno olakšava rad na visini. Dok se ne koristi, alka se uklapa u kućište uređaja, kako ne bi smetala u radu.

 • STIHL kompenzator.jpg
  STIHL kompenzator

  STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

   

 • STIHL Ematic sustav.jpg
  STIHL Ematic-System

  STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 • STIHL četverokanalna tehnologija.jpg
  STIHL četverokanalna tehnologija

  Četiri kanala za dobavu mješavine goriva i zraka u komoru za sagorijevanje direktno pod svjećicu osiguravaju optimalno sagorijevanje mješavine i maksimalnu iskorištenost goriva za rad motora. Rezultat: manja potrošnja goriva i visoki okretni moment u širokom rasponu okretaja.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MS 151 TC-E

Pribor

 • Lanac guard.jpg
  Štitnik lanca za MS 150-35 cm dužine rezanja

  Čvrsti štitnik lanca za siguran prijevoz vaše motorne pile. Štiti lanac i korisnike. Predviđen za motornu pilu MS 150 CE 


 • Štitnik za lanac za MS 150 do 25cm dužine rezanja.jpg
  Štitnik za lanac za MS 150 25cm dužine rezanja

  Čvrst štitnik lanca za prijevoz Vaše motorne pile. Za model MS 150 CE.

 • Čvrsta torba za motorne pile.jpg
  Čvrsta torba za motorne pile

  Izrađena je od otpornog plastificiranog materijala. Za sigurno skladištenje i prijevoz motornih i električnih pila sljedećim redoslijedom: MS 170, 171, 180, 181, 192 T, 200 T, 192 CE, 192 TC-E, 200, 210, 211, 230, 240, 250, 260 , 270, 280, 290, 310, 341, 360, 361, 390, 440; MSE 140, 160, 180, (ne verzije MSE-C). Nije prikladno za MS 441.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK