Unikomerc Uvoz Yt kanal

FS 360 C-EM

FS 360 C-EM

Za košnju u čvrstoj travi, za uzgojne radove u šumarstvu i poslove čišćenja u hortikulturi. Prokušani STIHL AV sustav ovjesa u 4 točke, STIHL ErgoStart, multifunkcijska upravljačka ručka, široke upravljačke ručke za olakšano upravljanje, bezalatno podešavanje visine ručki, 2-MIX-Motor, STIHL M-Tronic sustav nadzora rada pogonskog uređaja.

Kataloški broj: 4147 200 0210

Povećaj
Slike

Verzija

Kataloški broj
Cijena
 • FS 360 C-EM 4147 200 0210 7125,00 kn*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FS 360 C-EM

Specifikacija

Snaga kW / KS1,7 / 2,3
Rezni alatNož za gustiš 300-3
Težina kg 1)8,5
Razina zvučnog tlaka pri košnji najlonskom niti dB (A) 3)99
Razina zvučnog tlaka pri košnji trokrakim nožem dB (A) 3)98
Razina zvučne snage pri košnji najlonskom niti dB (A) 3)112
Razina zvučne snage pri košnji trokrakim nožem dB (A) 3)110
Vrijednost vibracija na lijevo / desno pri košnji najlonskom niti m / s ² 4)2,5 / 2,2
Vrijednost vibracija na lijevo / desno pri košnji trokakim nožem m / s ² 4)2,5 / 2,0
Ukupna duljina m 2)1,79
Zapremnina spremnika l0,75
Zapremina cm ³37,7
Širina košnje mm480

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FS 360 C-EM

Posebne značajke

 • Ergonomska dvoručni hvat (Mählenker)
  Ergonomska dvostruka ručka

  Dvostruka ručka tako je ergonomski uobličena da olakšava rad s uređajem, Korištenje prirodnih pokreta kao pri košnji konvencionalnom kosom, te mogućnost jednostavnog podešavanja ručke prema visini korisnika znatno štede snagu radnika. Iz tog je razloga ovaj dizajn ručke prvo odabir pri kupnji stroja koji će biti korišten za košnju velikih brisanih površina.

 • STIHL M-Tronic
  STIHL M-Tronic

  M-Tronic je dostupan za lakše pokretanje s nekoliko Anwerfhüben i bez prebacivanja. Potpunosti elektronsko upravljanje motorom s memorijskom funkcijom kontrolira kut paljenja i mjerenje goriva.Do Kalt-/Warmstarterkennung M-Tronic uvijek osigurava optimalne performanse motora, konstantnu maksimalnu brzinu i vrlo dobro ubrzanje performansi. (Slično kao ilustracija)

 • STIHL sustav protiv vibracija s 4 točke
  STIHL sustav protiv vibracija s 4 točke

  Kod STIHL motornih čistača neželjene vibracije uzrokovane radom motora i djelovanjem reznog alata smanjuju se sustavom čeličnih opruga koji u četiri točke spaja pogonski uređaj i upravljački dio. To znatno ublažava prijenos vibracija na upravljačke ručke i olakšava upravljanje strojem.

 • Univerzalan remen ADVANCE PLUS
  Univerzalan remen ADVANCE PLUS

  Ergonomski uobličen, komforan i lagan. Za udobniju košnju i čišćenje. Podesiv na prsima i bokovima. Sada s novom udobnom kukom za jednostavno i brzo postavljanje i skidanje motornog čistaća.

 • Multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom u jednoj ruci, što rad čini jednostavnim i pouzdanim.


 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Blokada
  Svornjak za blokiranje prigona pri izmjeni reznih alata

  Svornjak za blokiranje prigona pri izmjeni reznih alata nalazi se u standardnoj opremi uređaja. Njegovom primjenom izmjena reznih alata brza je i jednostavna.

 • Veliki spremnik goriva.jpg
  Veliki spremnik goriva

  Proziran spremnik goriva zapremnine od 0,75 l omogućava dulje radne intervale s manje zaustavljanja radi dotakanja goriva. Količina goriva vidljiva je izvana, a dotakanje goriva pojednostavljeno je velikim otvorom na spremniku.

 • zimsko-ljetni zasun
  Ljetno-zimski zasun

  Zimsko-ljetni zasun jednostavnim prebacivanjem omogućava olakšano pokretanje i korištenje ovisno o temperaturi zraka. Tijekom zimskih mjeseci ovaj zasun preusmjerava topao zrak s cilindra prema rasplinjaču i time ubrzava zagrijavanje pogonskog uređaja.

 • Zaštitne naočale.jpg
  Zaštitne naočale

  Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

 • STIHL kompenzator.jpg
  STIHL kompenzator

  STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

   

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FS 360 C-EM

Pribor

 • Univerzalne naramenice ADVANCE PLUS.jpg
  Univerzalne naramenice ADVANCE PLUS

  Posebno ergonomski uobličene, udobne i jednostavne za korištenje. Za košnju većih površina uz uštedu snage, Opremljene Comfort-kukom za brzo i jednostavno vješanje i skidanje uređaja.

 • Naramenice ADVANCE plus narančaste
  Univerzalne naramenice ADVANCE PLUS, obilježavajuća narančasta

  Naramenice visoke uočljivosti pri radovima u šumi. Idealni dodatak za obilježavajuću opremu pri radu na opasnim mjestima i u uvjetima smanjene vidljivosti. Opremljene praktično izvedenom kukom za čistač, koja omogućuje brzo vješanje i skidanje uređaja. Za motorne trimere od FS 50 do FS 460 i FSA 90.

  Proizvod

  Cijena
  • Univerzalne naramenice ADVANCE PLUS, obilježavajuća narančasta687,50 kn*
 • Forstgurt ADVANCE
  Šumarske naramenice ADVANCE

  Omogućuju veliku slobodu kretanja zbog slobodnog ovjesa oslone ploče za motornu kosu. Posebno ergonomski uobličene i udobne za korištenje pri uzgojnim radovima u šumarstvu, te pri korištenju lista kružne pile. Mogućnost montiranja naprtnjače ADVANCE. Za FS 100 - FS 550

 • Remen za šumare ADVANCE PLUS
  Šumarske naramenice ADVANCE PLUS

  Omogućuju veliku slobodu kretanja zbog slobodnog ovjesa oslone ploče za motornu kosu. Posebno ergonomski uobličene i udobne za korištenje pri uzgojnim radovima u šumarstvu, te pri korištenju lista kružne pile. Mogućnost montiranja naprtnjače ADVANCE. Za FS 100 - FS 550

 • Alat ruksak ADVANCE
  Naprtnjača ADVANCE

  Za praktičan transport alata s dva pretinca. Jednostavno se pričvršćuje na univerzalne remene ovjese za motorne kose. 

 • Dvostruke naramenice
  Dvostruke naramenice

  Olakšava rad debljom podstavom ispod uprtnih remena. Za motorne trimere od FS55 do FS 460 i FSA 90.

  Proizvod

  Cijena
  • Dvostruke naramenice 337,50 kn*
 • Zaštitna navlaka za motor
  Zaštitna navlaka za motor

  Savršena zaštita za kućište motora prilikom transporta. Za FS 38 - FS 450

  Proizvod

  Cijena
  • Zaštitna navlaka za motor87,50 kn*
 • Zaustavite za kružne pile, 225 mm
  Štitnik za list kružne pile 225 mm

  Štitnik za list kružne pile, s funkcijom olakšanog piljenja kroz veće promjere.

  Proizvod

  Cijena
  • Štitnik za list kružne pile 225 mm169,06 kn*
 • Štitnik za sjeckanje
  Štitnik za sjeckanje

  Čvrsti štitnik za korištenje pri radu s nožem za sjeckanje otkosa 270-2. Štiti od izlijetanja otkosa, pijeska i kamenčića, budući da mu je jedna od funkcija površinsko prozračivanje tla. Namijenjen je za: FS 260 C-E, FS 360 C-E, FS 410 C-E, FS 460 C-EM.

 • Nastavak sa flaksem.jpg
  Posebni štitnik za košnju najlonskom niti

  Posebno uobličen za košnju najlonskom niti. Pruža zaštitu od izlijetanja otkosa, pijeska i kamenčića, a pomoću integriranog nožića odsijeca predugačku najlonsku nit. Za FS 55, 80 FS, FS 85, 87 FS, FS 90, FS 100, FS 130, FS 240 CE, FS 240 RC-E, FS 250, FS 260 RC-E, FS 310, FS 350, FS 450, FS 460 RC-E, FS 480, FR 130 T, FR 350, FR 450, FR 480, FR 480 C-EM.

 • Štitnik šake
  Štitnik za šaku

  Praktični štitnik za šaku pri radu s motornim kosama. Otklanja mogućnost povrede šake prilikom rada u skućenom ili zaraslom prostoru. Prikladan za modele: FS 260, FS 360, FS 410, FS 460.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FS 360 C-EM

Rezni alati

 • AutoCut 36-2
  Glava za košnju AutoCut 46-2

  Glave za košnju najlonom debljine 2,7 mm / 3,0 mm / 3,3 mm. Kosi s dvije najlonske niti, za završne radove pri košnji i fine zahvate uz prepreke. Rezna nit produljuje se kratkim udarcem o podlogu prilikom košnje, te se uslijed centrifugalne sile rezna nit izvlači iz glave.

  Proizvod

  Cijena
  • Glava za košnju AutoCut 46-2200,00 kn*
 • Četka blade posebne, dva krila.jpg
  Nož za gustiš "Spezial" (2 kraka) (dia. 305 mm)

  Dvokraki nož za gustiš za košnju i usitnjavanje čvrste trave, trnja i šiblja. Promjer 305 mm. Za korištenje s univerzalnim ili metalnim štitnikom za travu.

  Proizvod

  Cijena
  • Nož za gustiš "Spezial" (2 kraka) (dia. 305 mm)287,50 kn*
 • Četka rezač, 3 oštrice.jpg
  Nož za šiblje (3 kraka) (dia. 250 mm)

  Trokraki nož za šiblje izrađen od posebnog čelika. Idealan za košnju i uklanjanje tvrde, debele trave iza poslova čišćenja. Također za krčenje šiblja i trnja. Koristiti samo s univerzalnim štitnikom ili štitnikom za košnju od metala.

  Proizvod

  Cijena
  • Nož za šiblje (3 kraka) (dia. 250 mm)187,50 kn*
 • Trava rezanje blade, 40 zubi.jpg
  List za rezanje trave s 40 zuba (FS 80 - FS 240 C-E)

  List za košnju s 40 zuba (diam. 250 mm), za čvrstu i suhu travu i čvršći korov. Za korištenje s univerzalnim štitnikom za travu.  

  Proizvod

  Cijena
  • List za rezanje trave s 40 zuba (FS 80 - FS 240 C-E)300,00 kn*
 • List za rezanje trave 250-44
  List za rezanje trave 44 zuba (250-44)

  List za rezanje trave s 44 zuba, otporan na habanje i oštećenja pri kontaktu s podlogom. Posebno pogodan za košnju suhe i čvrste trave i suhog raslinja.

  Proizvod

  Cijena
  • List za rezanje trave 44 zuba (250-44)187,50 kn*
 • Rezanje Nož za travu, 8 zubi.jpg
  List za rezanje trave (8 zuba) (FS 55 R - FS 240 C-E)

  List za košnju trave s 8 zuba. Za košnju čvršće i suhe trave, te čvrstog korova. Koristiti u kombinaciji s univerzalnim štitnikom. 

  Proizvod

  Cijena
  • List za rezanje trave (8 zuba) (FS 55 R - FS 240 C-E)87,50 kn*
 • Kosidbu oštrice, 4 krila.jpg
  List za rezanje trave (4 kraka) (FS 55 R - FS 240)

  Četverokraki list za košnju trave. Simetrično brušen, tako da ga se može koristiti i na suprotnoj strani. Za čvrstu i suhu travu i čvršći korov. Koristiti u kombinaciji s univerzalnim štitnikom za travu. 

  Proizvod

  Cijena
  • List za rezanje trave (4 kraka) (FS 55 R - FS 240)87,50 kn*
 • Kružne pile, volfram karbida.jpg
  List kružne pile, tvrdi metal (dia. 225 mm) (FS 260 C-E - FS 460 C-EM)

  Robusni posebni alat iz visokovrijednog čelika za krčenje najčvršćeg grmlja i korova, za rušenje manjih stabala i za slične poslove u profesionalnom šumarstvu. Posebno dugovječna izvedba, robusni materijal. Koristiti uz obavezan odmak. 

  Proizvod

  Cijena
  • List kružne pile, tvrdi metal (dia. 225 mm) (FS 260 C-E - FS 460 C-EM)275,00 kn*
 • Kružne pile, dlijeta zuba.jpg
  List kružne pile s dlijetastim zubima, 200 mm (FS 260 C-E - FS 460 C-EM)

  List kružne pile s dlijetastim zubima za čišćenje čvrstog grmlja, sječu tankih debala i druge poslove u gospodarenju šumama. Koristite uz obavezan odmak.

  Proizvod

  Cijena
  • List kružne pile s dlijetastim zubima, 200 mm (FS 260 C-E - FS 460 C-EM)162,50 kn*
 • Kružne pile, dlijeta zuba.jpg
  List kružne pile s dlijetastim zubima, 225 mm

  List kružne pile s dlijetastim zubima za čišćenje čvrstog grmlja, sječu tankih debala i druge poslove u gospodarenju šumama. Koristite uz obavezan odmak.

  Proizvod

  Cijena
  • List kružne pile s dlijetastim zubima, 225 mm250,00 kn*
 • DuroCut 40-4
  Glava za košnju DuroCut 40-4

  Glava za košnju s četiri rezne niti. Rezna nit se umeće izuzetno brzo i jednostavno. Jednostavna primjena, velika učinkovitost.

  Proizvod

  Cijena
  • Glava za košnju DuroCut 40-4350,00 kn*
 • Glava za košnju Polycut.jpg
  Glava za košnju Polycut 6-3

  Robusni univerzalni alat za poslove košnje i čišćenja. S tri pokretna noža od elastične plastike, otporne na habanje. S glavom se dobivaju tri kompleta noževa. Samo za korištenje uz odgovarajući specijalni, odnosno univerzalni štitnik za travu.

  Proizvod

  Cijena
  • Glava za košnju Polycut 6-3137,50 kn*
 • Supercut 40-2 glava za košnju.jpg
  Glava za košnju SuperCut 40-2

  Automatska izvedba s dvije rezne niti. Za košnju oko prepreka kao što su zidovi, stepenice ili rubovi zgrada, te za košnju  velikih površina. Kosi brzo i učinkovito. Duljina najlonske niti namješta automatski. Koristiti samo u kombinaciji sa specijalnim ili univerzalnim štitnikom za košnju.

  Proizvod

  Cijena
  • Glava za košnju SuperCut 40-2337,50 kn*
 • Glava za košnju TrimCut.jpg
  Glava za košnju TrimCut 31-2

  S dvostrukom niti, za košnju i čišćenje oko staza i stuba. Najlonska nit namješta se rukom.

  Proizvod

  Cijena
  • Glava za košnju TrimCut 31-255,00 kn*
 • Kružne pile, pointed zuba.jpg
  List kružne pile sa šiljastim zubima, 200 mm, 44 zuba

  List kružne pile sa šiljastim zubima za čišćenje grmlja, sječu tankih stabala i druge poslove u gospodarenju šumama. Koristite uz obavezan odmak.

  Proizvod

  Cijena
  • List kružne pile sa šiljastim zubima, 200 mm, 44 zuba162,50 kn*
 • Kružne pile, pointed zuba.jpg
  List kružne pile sa šiljastim zubima, 225 mm

  List kružne pile sa šiljastim zubima za čišćenje grmlja, sječu tankih stabala i druge poslove u gospodarenju šumama. Koristite uz obavezan odmak.

  Proizvod

  Cijena
  • List kružne pile sa šiljastim zubima, 225 mm187,50 kn*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK