Nema zime. Uz STIHL.

PRONAĐITE SAVRŠENU MOTORNU PILU ZA VAS

Bilo da trebate piliti drva za ogrjev, precizno orezivati ili rušiti stabla - tu je odgovarajuća STIHL motorna pila za vas. Istražite svaku kategoriju kako biste pronašli motornu pilu koja će imati snagu i značajke koje su vam potrebne za obavljanje vašeg zadatka.

Iskoristite pogodnosti STIHL Jesenske akcije i pronađite savršenu motornu pilu za svoje potrebe.

Akcija vrijedi za benzinske modele STIHL motornih pila i traje od 12. rujna do 31. listopada 2022. odnosno do isteka zaliha.

Motorne pile ZA PRIVATNE KORISNIKE

Motorne pile za privatne korisnike kombiniraju pouzdane performanse s velikom vrijednošću. Kao i sve motorne pile STIHL, odlikuju ih njemački inženjering i napredna tehnologija. Sustav kočnice lanca STIHL Quickstop® dizajniran je za zaustavljanje lanca u djeliću sekunde i može se aktivirati inercijom u slučaju povratnog udarca. Motorne pile STIHL imaju mnogo više značajki, uključujući antivibracijsku tehnologiju za veću udobnost.

Motorne pile ZA POLJOPRIVREDU I vrtlarstvo

Ove motorne pile visokih performansi dizajnirane su za rad iz dana u dan. Motorne pile u ovoj kategoriji idealne su za različite namjene, uključujući piljenje ogrjevnog drva, njegu stabala i rezanje građevnog drva.

Motorne pile za šumarstvo

Kada su u pitanju sječa, rezanje grana ili krčenje zemljišta, profesionalci vjeruju u STIHL. Naše profesionalne motorne pile imaju pouzdanost, snagu i performanse potrebne za rješavanje najtežih poslova.

PRVA MOTORNA PILA S MAGNEZIJSKIM KLIPOM

Snažna motorna pila MS 400 C-M prva je motorna pila na svijetu s klipom motora od magnezija. Zahvaljujući ukupnoj konstrukciji kojom se ciljalo na malu masu uređaja postigao se vrlo povoljan omjer snage i mase od ispod 1,45 kg/kW.

BROJ 1 U SVIJETU.

STIHL benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali istodobno posebno ekonomičnim STIHL 2-MIX motorom. Zahvaljujući kombinaciji izuzetnog okretnog momenta i reznih performansi te visoke razine radne udobnosti, s benzinskim motornim pilama dostupne su vam sve mogućnosti - od lakog početnog modela do najmoćnije serijske motorne pile na svijetu.

svi modeli motornih pila

STIHL cut kits

Setovi reznih garnitura

Ukoliko nije moguće naoštriti lanac pile tijekom rada ili je potrebno zamijeniti cijelu reznu garnituru, mi nudimo brzo rješenje. STIHL Setovi reznih garnitura su kombinacije dva odgovarajuća lanca pile i jedne vodilice. Sada pri ruci imate odgovarajući set rezne garniture koji je optimalno prilagođen vašoj motornoj pili ili vašoj vrtnoj akumulatorskoj pili GTA 26.

Servisni setovi za STIHL uređaje

Servisni setovi sadrže sve potrebne komponente za jednostavno standardno održavanje benzinskih uređaja. Zračni filter, svjećica i filter goriva prilagođeni su vašem uređaju i mogu se zamijeniti u nekoliko jednostavnih koraka.

Motorna ulja i maziva

Motor vaše motorne pile radi s mješavinom benzina i motornog ulja. A lanac pile potrebno je redovito podmazivati STIHL uljem za podmazvanje lanaca pile.

Također, jesen je najbolje godišnje doba za početak obnove vašeg krajolika. Zahvaljujući nižim temperaturama i vlažnijem vremenu, blaga jesenja klima idealna je za obavljanje radova na vrtu i okućnici koji će se isplatiti u proljeće.

Možda će vas zanimati

PILJENJE DRVA

Samostalno piljenje drva može biti zabavno i ne samo zamorno, a može vam uštediti i novce. Ovdje ćete naći praktične savjete koji će vam olakšati rad.

PILJENJE DRVA

Akcijske cijene su iskazane u EUR i KN s uključenim PDV-om i preračunate po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 KN. Cijena navedena pored akcijske je najniža cijena koja se primjenjivala u razdoblju zadnjih 30 dana od početka akcije. Ostale istaknute cijene koje nisu akcijske su preporučene maloprodajne cijene iskazane u EUR i KN s uključenim PDV-om i temelje se na aktualnom cjeniku za 2022. godinu. Akcija traje od 12.09. do 31.10.2022. odnosno do isteka zaliha.