Jesen može početi

Bilo da treba orezati stabla, ukloniti opalo lišće, oprati radne strojeve i terasu ili pripremiti vrt i ogrjevno drvo za hladne zimske dane – uz STIHL motorne pile, puhače i visokotlačne perače pripremite svoj dom, vrt i okućnicu za zimu.

Zaboravite na grablje i metle!

Upoznajte STIHL puhače

Uz STIHL puhače jesensko pospremanje i čišćenje lakše je i brže. Bez obzira na to jeste li tek pokosili travu ili je na putu teško i mokro lišće, STIHL puhači brzo uklanjaju lišće i vrtne ostatke s površina.

Omogućuju vam učinkovito čišćenje uz:

  • Lagano pokretanje
  • Udobno nošenje
  • Lagano rukovanje
  • Lagan rad s malo snage
  • Konstantnu veliku snagu puhanja
  • Rad uz smanjenu buku

STIHL Benzinski puhači su posebno snažni uređaji prikladni za čišćenje velikih površina. U ponudi je i priključak za čišćenje oluka koji omogućava usisavanje lišća nakupljenog u teško pristupačne slivne lijevke vašeg sustava odvodnje oborinskih voda s krovova. Ako vam je draže skupljanje lišća od otpuhivanja, svakako potražite motorni usisni sjekač - usisavač opremljen prostranom vrećom za usisani materijal, ali istodobno lako preinačiv u motorni puhač.

Slika BGE 71
BGE 71 ELEKTRIČNI PUHAČI
Dostupno
875,00 kn

Snažan protok zraka u kombinaciji s ugodnim i tihim radom čini STIHL električne puhače idealnim alatom za privatne korisnike u područjima blizu kuće.

Sa STIHL akumulatorskim puhačem svaki početak je lak. Ne samo zbog male težine, već i zato što su to najtiši modeli u asortimanu. Bez emisija, s velikom brzinom protoka zraka i visokim performansama akumulatorski puhači idealni su za čišćenje u područjima poput parkova, vrtića ili stambenih područja. Vrlo su tihi pri radu, pa neće smetati ni vašim susjedima.

STIHL profi savjet: Kod odabira akumulatorskog puhača svakako obratite pažnju na snagu baterije odnosno koliko dugo puhač može raditi s jednim punjenjem. Nemojte da vas broj minuta obeshrabri, bitno je kolika se površina može očistiti za trajanja jedne baterije.

OTKRIJTE VIŠE MODELA

Broj 1 u svijetu.

STIHL MOTORNE PILE

STIHL benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali istodobno posebno ekonomičnim STIHL 2-MIX motorom. Zahvaljujući kombinaciji izuzetnog okretnog momenta i reznih performansi te visoke razine radne udobnosti, s benzinskim motornim pilama dostupne su vam sve mogućnosti - od lakog početnog modela do najmoćnije serijske motorne pile na svijetu.

Slika MSE 141
MSE 141 ELEKTRIČNE MOTORNE PILE
Dostupno
1.364,25 kn

STIHL električne motorne pile uvijek su opcija za privatne korisnike, kao i obrtnike i vrtlare. S tihim električnim motornim pilama možete izvesti grube radove poput rezanja drva za ogrjev, ali i preciznu i umjetničku obradu drva. Zahvaljujući pogonu bez emisije ispušnih plinova, s njima možete raditi i u zatvorenom prostoru.

Uz široku paletu akumulatorskih motornih pila, STIHL ima pravi alat za svakoga. Sa STIHL AK sustavom visokih performansi idealno ste prilagođeni svim zahtjevnim zadacima u srednjim i velikim vrtovima. STIHL AP sustav namijenjen je za profesionalnu uporabu, a odlikuje se visokim performansama, najvećom mogućom energetskom učinkovitošću i ergonomijom.

U istraživanju Best Buy Award 2018/2019 za Republiku Hrvatsku STIHL motorne lančane pile osvojile su najveći broj glasova ispitanika za najbolji omjer cijene i kvalitete – potvrđeno Br.1 na tržištu.

POGONSKA GORIVA ZA MOTORNE PILE

Motor vaše motorne pile radi s mješavinom benzina i motornog ulja. Saznajte kako pravilno dozirati mješavinu i na što treba paziti prilikom punjenja.

MJEŠAVINA ZA MOTORNU PILU

SNAGA ČIŠĆENJA.

STIHL visokotlačni perači

Bilo za privatnu uporabu ili za profesionalno čišćenje: ako želite temeljito i učinkovito ukloniti tvrdokornu nečistoću, STIHL visokotlačni čistači uvijek su dobar odabir.

  • Širina područja primjene određena je velikim brojem priključaka za pranje i čišćenje strojeva, podnih ploha i alata, te vrtnog namještaja.
  • Snažan mlaz vode obogaćen prikladnim sredstvom za pranje kudikamo je djelotvorniji pri poslovima čišćenja u odnosu na pranje vodom iz vrtnog crijeva
  • Korištenjem ovih uređaja uštedjet ćete i na količini vode potrebnoj za poslove čišćenja.

ČIŠĆENJE VANJSKIH POVRŠINA

Vlaga, nečistoća i različiti vremenski uvjeti dugoročno utječu na sve površine. Ovdje možete saznati kako čistiti i održavati vašu terasu i namještaj od drveta, metala ili plastike jednostavnim sredstvima, kako biste dugo mogli u njima uživati.

PROČITAJTE VIŠE O VANJSKOM ČIŠĆENJU

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

VIŠE STIHL PROIZVODA ZA JESENSKO ČIŠĆENJE

PRODULJITE RADNI VIJEK VAŠIH UREĐAJA: STIHL SERVISNI SETOVI

Pomoću servisnih setova za STIHL benzinske motorne uređaje i sami možete izvršiti jednostavne radove održavanja. Ovo proaktivno i redovito standardno održavanje, sastavljeno od zamjene filtera zraka i goriva te svjećice, produljuje vijek trajanja vašeg STIHL motornog uređaja.

Pronađite najbližeg STIHL ovlaštenog trgovca ili posjetite naš web shop.

* Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene u kunama, s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2021. godinu.