Umivena jesen - uz STIHL perače!

Jesenska_peraci

Kad jesen zaogrne prirodu u svoj šareni plašt, teško je odoljeti porivu da sa šalicom toplog napitka u ruci ispratimo smiraj dana i polako svedemo svoje aktivnosti na okućnici na minimum. No, ima nekih poslova koji nas znaju otrgnuti iz tog romantičnog raspoloženja.

Opalo lišće na popločenim plohama i stazama oko kuća, kako i prljavština na strojevima i vozilima traže brzu i odlučnu akciju. Tu će nam uvelike pomoći STIHL visokotlačni perači. Pouzdani i učinkoviti pomagači u poslovima čišćenja posjeda od jesenjih nečistoća nezaobilazan su alat, bez kojeg bi ove zadaće bile kudikamo mukotrpnije. Tijekom ovogodišnje jesenske prodajne akcije STIHL perači od modela RE 88 do modela RE 129 u ponudi su po povoljnijim cijenama. Usto, uz sve STIHL visokotlačne perače kupac u cijeni perača dobiva i visokokvalitetni šampon za pranje vozila s voskom za postizanje visokog sjaja.

Posjetite svog ovlaštenog STIHL trgovca i razgledajte ove zanimljive uređaje!

Kolačići na Unikomerc-uvoz web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK